POSLIJE ŠIŠANJA NEMA KAJANJA / Planirate drastičnu promjenu frizure? Uz ovaj kućni trik provjerite stoji li vam bolje duga ili kratka kosa

Ako razmišljate o drastičnoj promjeni frizure, pomoću ovog trika doznajte bi li vam kraća kosa uopće pristajala

5.9.2021.
10:50
Screenshot/TikTok
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Mnogima s dolaskom jeseni na um padaju veće promjene frizure, posebno kada je još jednu godinu zaredom bob proglašen najtraženijom frizurom u salonima diljem svijeta.

Ako trenutno imate dugu kosu, no nikako ne možete skupiti hrabrosti i otići kod frizera jer ne znate kako bi vam pristajala kraća kosa, isprobajte trik beauty influencerice Amy Chang.

"Pomoću ovog trika saznajte hoće li vam stajati kraća kosa. Sve je u kutu brade i čeljusti. Trebaju vam samo dvije olovke i metar za mjerenje", poručila je.

Jednu olovku stavite vodoravno ispod brade, a drugu okomito na početak ušne resice. Izmjerite udaljenost između ove dvije olovke. Ako je razlika veća od 5,7 centimetara, onda vam bolje stoji duga kosa, a ako je manja, onda će vam kraća kosa dobro stajati.

Njezin video pregledan je više od tri milijuna puta, a pratitelji su zahvalni na savjetu koji će im pomoći donijeti odluku o drastičnoj promjeni frizure. Neki komentatori žale što nisu znali za trik prije nego što su posjetili frizerski salon i ošišali svoje duge uvojke.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Zaštitne maske za lice troslojne - 50 komada
22,12kn55kn
Mekane i udobne, pružaju zaštitu od 95%.
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali