TISKANJE U PRVIM REDOVIMA / Pogledajte kako je izgledao modni spektakl Elfsa

Modni spektakl - tako je najbolje opisati sinoćnju reviju modnog dvojca Elfs. Nema tko se, od viđenijih Hrvata nije tiskao u prvim redovima. Među njima je bila i bivša Elfs muza Jelena Rozga.

21.3.2014.
17:53
VOYO logo

Za ovakvih 10 minuta modne revije potrebno je 6 mjeseci rada, puno ulaganja i organiziranja, a vrhunac uzbuđenja događa se u back stageu na zadnjim pripremama.

"Zapravo tek sad vidim kako je to biti model cijeli dan te šminkaju pa probe pa sve nešto prođe brzo dan", kazala je nova muza Elfsa Maja Šuput.

Nakon dugih deset godina Elfsi su uspjeli ono o čemu mnogi kreatori  samo sanjaju, napravili su samostalnu reviju, na koju su pohitala mnogobrojna poznata lica. No većina njih prekršila je nepisano modno pravilo - nisu odjenuli njihove komade.

"Nisam iako imam neke njihove komade", kazala je voditeljica Nikolina Ristović dok je stilist Marko Grubnić rekao: Iz tehničkih razloga nisam stigao iz cijele kolekcije zgrabiti tako da sam večeras sam svoj majstor.

No poseban crveni karton zaslužuje gospođa Biondić i njezin pokušaj guerrila marketinga gurajući u prvi plan vlastiti proizvod.

"Jeste vidjeli, ja ću to sad svakih 5 minuta raditi refreshing", kazala je modna kreatorica Lana Biondić.

"Imam samo jednu zamjerku, ja sam očekivao stripere, kakva je to večer bez njih. Ja sam se ponudio dečkima, ali rekli su ne", priznao je društveni kritičar Neven Ciganović.

S obzirom na to da je Neven nabavio stripper hlače možda i zapleše na nekoj od djevojačkih večera.

Jelenino mjesto na pisti, ali i u kampanji Elfsa preuzela je Maja Šuput i dok su mnogi očekivali skandal na relaciji bivša i sadašnja, djevojke su bile na visini zadatka.

"O njima samo sve najbolje, njihove su revije najzabavnije, sjajni su kao i uvijek. Nije pukla ljubav? Ne, ne, ne, treba neke promjene raditi", tvrdi Jelena Rozga.

Promjena barem za Elfse stigla je u obliku energetske bombe Maje Šuput, pe je i kolekcija nazvana Djevojačko večer prema Majinoj hit pjesmi.

"Ja svaki tjedan imam jednu djevojačku večer i uvijek moramo dočekati zoru, ovisi koji je dan u tjednu", ističe Maja.

Elfsi i njihova nova kraljica Maja Šuput novi su par i sve nam se čini kako je ova glamurozna revija i najveselija djevojačka u gradu samo početak njihovog ljubavnog romana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo