Za sve sa ispucanim vlasištem / Pogledajte izvođenje frizerskog noviteta – spaljivanja kose!

Imate problema s ispucalim vrhovima na kosi? Imamo rješenje! Plamen svijeće riješit će vaše probleme. Velaterapija poznatija kao spaljivanje svijećom novi je frizerski hit koji je stigao i u Hrvatsku! Poznata manekenka Ana Maria Cajner prepustila se paljenju kose.

16.7.2014.
17:32
VOYO logo

Kosa kao na reklami daleko je od odraza u vašem ogledalu! Suha, ispucala i beživotna kosa prizor je koji vas svakoga jutra isponova razočara! Poznata manekenka Ana Maria Cajner ima isti problem!

''U mom poslu kosa proživljava puno stvari, konstantna tapiranja, peglanja pa je dosta oštećena'', kaže Cajner

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Manekenka se odlučila na tretman kod frizerskog cirtuoza Zvonimira Franića, koji je objasnio stanje njene kose. ''Vrhovi joj nisu toliko pororni koliko cijela dužina, a mi to šišanjem ne možemo maknuti.''

Ono što je bilo potrebno paljenje je kose!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vela terapija je proces paljenja kose da bi se maknuli ispucali vrhovi. To nije novi tretman, već 70-ih godina bio je popularan u Brazilu.

Ono što su Brazilci patentirali, a poznati zagrebački frizer uveo u ponudu svog salona - nikako nije tretman koji biste trebali pokušavati kod kuće, iako ćemo vam pokazati tri koraka kojim se terapija izvodi u Zvonimirovu salonu!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Prvi korak kod vela terapije je da stavimo hidratizirajući proizvod kako bi spriječili paljenje zdrave kose i da zaštitimo kosu, nakon čega kosu treba razdijeliti na manje dijelove i tada dolazi ono najvažnije – svijeća.

''Uzimamo tanke pramenove koje lagano rolamo od korjena prema vrhu kako bi ispali ispucali vrhovi iz kose, i onda ih brzim pokretima svijeće lagano spalimo'', detaljno objašnjava Franić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako terapija ima neugodan miris, potpuno je bezbolna, pa čak i ugodna, što je potvrdila i Cajner, koja je nakon terapije koja je uključivala i pranje i šišanje bila prezadovoljna novim imidžom.

''Ne osjeća se toplina, osjetila sam samo miris koji doduše nije ugodan, ali ne čupa niti gori, ništa, ugodno je kad te netko po kosi mazi! Prezadovoljna sam retultatima i sigurno ću ovo ponoviti.''

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako to nikada ne bismo ni pomislili Zvone nas je uvjerio da se  kosa i plamen svijeće itekako vole, a odlučite li se i sami na ovaj neobičan tretman, imajte na umu jedan uvjet koji morate zadovoljiti – kosa vam mora biti ispod razine brade! 

Samit
Versailles
Brak na prvu
Tajne vinove loze
Nestala
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Barbie u školi za princeze
Brak na prvu Australija
default_cta
Obiteljske tajne
ZLOGLASNI
Cijena strasti
VOYO logo