Hrabro pokazala strije i poručila – mrzim sve na sebi

Britanska reality zvijezda Nicola McLean (31) hrabro je pokazala svoje golo tijelo na neretuširanoj fotografiji i izjavila da, iako je pobijedila bulimiju, i dalje mrzi sve na svom tijelu.

30.10.2012.
10:34
VOYO logo

Nicola Mclean napravila je karijeru slikajući se razgolićena za muške časopise, a unatoč tome što ima tijelo na kojem bi joj većina žena pozavidjela, priznaje da ne voli ništa na sebi.

Pozirala je potpuno gola za časopis Now i tom prilikom rekla: 'Ne volim ništa na sebi. Mrzim svoje oči – premale su i kose. Stvarno sam ružna bez šminke, zato je uvijek nosim. Osjećam se bolje.'

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'U školi su me zlostavljali jer sam bila ružna i to je ostavilo posljedice. Promijenila sam sve što sam mrzila na sebi, poput zuba, grudi i kose, ali još uvijek ne volim ništa – samo lažne dijelove.'

Osim što je imala dvije operacije povećanja grudi, 31-godišnjakinja redovito stavlja botoks, ima umetke u kosi, radila je nekiruršku liposukciju Lipoglaze, a ima i ljuskice na zubima, koji su propali nakon borbe s bulimijom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako je poremećaj prehrane s kojim se borila prije dvije godine iza nje, ova majka dvoje djece priznaje da još uvijek misli da na fotografijama iz tog vremena izgleda dobro.

Nicola objašnjava da je bulimija utjecala na njezin brak s nogometašem Tomom Williamsom. 'Bila sam čudna, gladna, tužna i usamljena. Tomu se nisam sviđala. Hodao je oko mene kao po jajima. Bio je napet. U to vrijeme nismo se puno seksali.'

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nicola je na neretuširanoj fotografiji pokazala i trbuh, dio tijela koji najviše mrzi otkad je rodila Rockyja (6) i Strikera (2).

Unatoč strijama, Nicole se uistinu nema čega sramiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
FON
Gledaj od 27.srpnja
VOYO logo