Play ponuda

NE BACAJTE NOVAC: / Voda održava kožu lica mladom, a ne kreme protiv starenja

Image
Foto: worldwideinterweb.com

Kako godine prolaze, većina ljudi dobije bore, no postoji nešto čime ih možete ublažiti.

10.1.2016.
12:37
worldwideinterweb.com
Play ponuda

Zdrav život koji podrazumijeva dovoljno sna i najmanje 1,5 litre vode dnevno prva je linija obrane od bora, po pisanju njemačkog časopisa za zaštitu potrošača Test.

Pušenje i ultraljubičasto svjetlo mogu oštetiti elastičnost kože. Zdrava prehrana s puno voća i povrća također će pomoći u kontroli bora.

Image
DIJETA JE UČINKOVITA, ALI OVO JE LAKŠE: /

Uobičajen sastojak krema drastično usporava starenje

Image
DIJETA JE UČINKOVITA, ALI OVO JE LAKŠE: /

Uobičajen sastojak krema drastično usporava starenje

Pravilna njega kože lica također je jako važna da bi ona izgledala mlado. Korištenjem aloe vere, primjerice, koža postaje meka. Drugi korisni proizvodi za njegu kože oni su koji sadrže pšenicu ili gavez koji sadrže alantoin.

Prirodna ulja poput arganova, bademova i jojobe također osiguravaju dodatnu vlagu. Ako to ne bude dovoljno, možete posegnuti za hijaluronskom kiselinom, koja pomaže koži da zadrži vlagu i u nekim se slučajevima može aplicirati injekcijama.

Kreme protiv starenja nisu posebice učinkovite, ističe list, koji je testirao devet takvih proizvoda na 270 žena kroz četiri tjedna, ujutro i navečer na samo jednoj strani njihovih lica, dok su na drugoj korištene obične vlažne kreme. Obje strane lica fotografirali su prije i poslije testiranja. Rezultati su pokazali da kreme protiv starenja nemaju nikakav poseban učinak.

IZBJEGAVAJTE IH: Sedam stvari koje loše utječu na vašu kožu i izazivaju prerano starenje

Play ponuda
Play ponuda