piste nakratko zamijenila zagrebom / Naša manekenka koja je oduševila Lagerfelda otkrila kakav je on zapravo

Ana Maria Cajner je mlada mankenka koja niže uspjeh za uspjehom, a na karijeri joj zavide mnogi. Među ostalima, radila je i s modnim carem Karlom Lagerfeldom, a ekskluzivno za naše kamere progovara kakav je on zapravo.

5.5.2015.
18:25
VOYO logo

Svjetske je modne piste AnaMariaCajner nakratko zamijenila šetnjom po zagrebačkoj špici. I za to ima jako dobar razlog, jer za ovu je ljepoticu ipak znanje imanje!

"Sad mi je trenutno i cilj završiti to što imam, te neke obaveze na faksu, i onda idem dalje svojim putem, tako da planiram ići u Barcelonu početkom ljeta i onda u Pariz. A onda ćemo vidjeti dalje", rekla je AnaMaria.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Škola je za nju bila bitnija i kada je sa 12 godina dobila svoju prvu manekensku ponudu i odbila je, imajući na umu da manekenstvom može pričekati. No škola, ne! Modne su piste dočekale njezin uspon, a u svojoj je karijeri radila i sa velikim KarlomLagerfeldom za Chanel.

"Simpatičan je. Izgleda strogo, ali nije, stalno se smješka i jako je pristojan, drag i ljubazan", rekla je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nije Karl jedini iz visokog društva s kojim je imala priliku družiti se i surađivati. Top model CaraDelevingne, kaže naša ljepotica, iznimno je simpatična i dobro zna za Hrvatsku. No, nije u modi sve zabava i show. 

"Zadovoljna sam. Naporno je, ima i negativnih strana, ali na kraju dana isplati se. To je jedno veliko novo iskustvo, tu su i putovanja i eto, naučiš se biti samostalan, naučiš zaraditi vlastiti novac, naučiš vrijednosti tog novca, upoznaš različite ljude...", kaže Ana Maria.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A ponekad se i isplati zbog vrijednih poklona koje dobiva samo svjetska krema.

"Zna se desiti da bude nekakva kompenzacija, na primjer neki goodie bag na malo većim revijama i to je super", dodala je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novim će se modnim izazovima i poslovnim uspjesima vratiti čim joj to fakultetske obveze dozvole. A do tada ovoj će se zagrebačkoj manekenki diviti prolaznici na zagrebačkoj špici.

FON
Gledaj od 27.srpnja
VOYO logo