Play ponuda

NAKON RAZVODA POSTALA - PLAYBOYEVA ZEČICA: / Majka četvero djece se 'doradila' za 85.000 kuna i sad izgleda kao avion

Image
Foto: Facebook

Nakon što je zatražila razvod u listopadu 2019., prijavila se na natjecanje u kupaćim kostimima, gdje ju je primijetio skaut iz Playboya

16.10.2020.
11:03
Facebook
Play ponuda

Žene koje su u nesretnim brakovima često procvjetaju nakon izlaska iz istoga, a dokaz je i ova majka četvero djece, koja se nakon razvoda odlučila na drastičnu promjenu - od uzorne supruge postala je fatalna zečica.

Fiona Hollingsworth (37) iz Evershama u Worcestershireu ispričala je kako je vratila samopouzdanje nakon što je ponovno postala slobodna. Upoznala je svoga bivšeg supruga i udala se već u 21. godini, a ubrzo je rodila četvero djece.

Sada krasi brojne naslovnice

Nakon toga nije više imala vremena baviti se manekenstvom. Međutim, nakon što je zatražila razvod u listopadu 2019., prijavila se na natjecanje u kupaćim kostimima, gdje ju je primijetio skaut iz Playboya. Fiona sada želi inspirirati druge mame da shvate kako nikada nije kasno za ostvarenje snova.

Image
'IMA LICE BOGINJE, A TIJELO MUŠKARCA': /

Zbog svoga specifičnog izgleda, Daniela je konstantno na meti hejtera

Image
'IMA LICE BOGINJE, A TIJELO MUŠKARCA': /

Zbog svoga specifičnog izgleda, Daniela je konstantno na meti hejtera

"Nakon razvoda prošloga listopada bila sam stvarno motivirana da se vratim u manekenstvo, prijavila sam se za Miss kupaćih kostima u ožujku ove godine, dva tjedna prije nego što smo ušli u karantenu. Tu me je primijetio čovjek iz Playboya i uzeo moje podatke. Od tada sam se pojavila na nekoliko naslovnica", otkrila je Fiona za Daily Mail.

Botoks i fileri su joj kao dobar dan

Uz to što je započela novu karijeru, podvrgnula se i nekim plastičnim operacijama. Već s 18 godina operirala je grudi i nos, a sada je korigirala neke druge dijelove - i potrošila gotovo 85.000 kuna. Hollingsworth kaže da joj je njezin izgled sada važniji nego ikad i da uspijeva zadržati svoj mladolik izgled zahvaljujući redovitim tretmanima botoksom i filerima.

"Odlazim na puno tretmana za uljepšavanje. U usnama i obrazima imam botoks i filere. Svakih nekoliko mjeseci na sve korekcije potrošim oko 4000 kuna", priznala je. Fiona kaže kako raspad njezina braka nije bio iznenađenje te da je odlučila pozitivno iskoristiti situaciju.

"Nisam bila sretna u svojoj vezi i odlučila sam napraviti nešto za sebe", iskrena je 37-godišnjakinja. "Vratilo mi se samopouzdanje pa sam se prijavila na natjecanje. Pobijedila sam u dvjema kategorijama, 'Model godine' i 'Bikini model godine'. Bilo je nevjerojatno, nisam mogla vjerovati", kazala je Hollingsworth.

Play ponuda
Play ponuda