Izgleda tako da je i njezina majka ljubomorna na nju

shimmer fallback

Kaia Gerber, kći bivšeg supermodela Cindy Crawford (46), izgleda toliko zanosno da je čak i njezina vlastita majka priznala da je malo ljubomorna na nju.

11.3.2012.
19:02
Play logo

Kaia Gerber od glave do pete podsjeća na svoju majku Cindy Crawford (46).

A osim što je Cindy ponosna na nju, priznala je da je i ljubomorna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na pitanje je li je zabrinjava starenje, odgovorila je: 'Pa i ja sam samo normalna žena. Imam dobrih i loših dana i to baš i nije tako zabavno'.

Iako kaže da voli svoj život i da je zahvalna na svojoj obitelji, nadodala je: 'Pogledam svoju kći i kažem - imaš kožu kakvu sam ja nekada imala i želim to nazad. Imaš noge kakve sam ja imala i njih želim natrag. Imaš kosu kakvu sam nekada imala i to bih opet htjela imati'.

'S godinama je sve ljepša i ljepša, znate...', nadodala je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play logo

Prošle je godine Kaia pozirala za Versace i izazvala burne reakcije. Imala je samo deset godina, ali njezina majka ju je podržala u tome: 'Smatrala sam da je to prikladno i lijepo. Nije imala šminke na sebi. Kada je došla kući rekla je da nije bilo lako to odraditi', piše dailymail.co.uk.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cindy Crawford imala je samo 16 godina kada se počela baviti modelingom, a danas ima 46 godina i dalje je jedna od najljepših žena na svijetu.

Trag divljači
Laži sa mnon
Superstar
Život na vagi
90 dana: Životi samaca
default_cta
Darcey & Stacey
Ljubav je na selu
Ekstremne sestre
Ljubav u divljini
Britain's Got Talent
default_cta
Play logo