Domaće ljepotice koje su se u potpunosti preobrazile

Pripadnice domaće javne scene nerijetko se pojave s kojom novom krpicom, frizurom, zubima ili nečim sasvim desetim. Ove su dame posljednjih godina najviše radile na svom fizičkom izgledu.

23.10.2010.
15:27
VOYO logo

Indira Vladić oduvijek je bila poznata po vrckavosti i sklonosti promjenama. Nakon što je neko vrijeme 'furala' ultrakratku 'izblajhanu' frizuru, nedavno je, u skladu s nekim promjenama u svom životu (čitaj: razvod, novi album, turneja), odlučila posve promijeniti imidž, pa je preko noći postala dugokosa brineta. Što joj je bolje pristaje – prosudite sami!

Lana Klingor podosta je eksperimentirala s frizurama – dugim, kratkim, bob, kovrčama – no najviše je pozornosti privukla kada se, poput mnogih drugih, odlučila na 'rihanušu', kratku frizuricu koja je bila pun pogodak za njezin oblik glave i crte lica. Osim kose, Lana je 'izgubila' i poneke krpice, pa evo primjera kako je izgledala prije, a kako izgleda sada. Napredak je itekako vidljiv.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najseksi domaća plavuša oduvijek je mamila uzdahe, a ovih dana više nego inače. 'Balkanska barbie', kako su je mnogi nazivali zbog njezine velike ljubavi prema ružičastoj boji, kojom se neprestano kitila, u posljednje je vrijeme došla sebi i prestala izigravati plastičnu lutkicu. Tina Katanić naučila je kako se lijepo našminkati i odabrati odjeću koja joj pristaje i koja suptilno pokazuje njezine atribute, pa u posljednje vrijeme izgleda bolje nego ikada. Tko je ovakvu ne bi poželio?

Maja Šuput posljednjih je godina neprestano radila na svom izgledu, od ugradnje silikona i stavljanja nenormalno skupih ljuskica na zube, do šišanja, 'blajhanja' i kvarcanja. Od neugledne brinete ravne k'o daska, Maja je tako postala tipična prekvarcana i 'izblajhana pevaljka', čiji izgled ozbiljno narušavaju i krpice koje voli navući, od ultrakratkih (čitaj: veoma degutantnih) minica do krzna i kože, te ostalih proizvoda od oderanih životinja. Za to, pak, krivimo Marka Grubnića, čije 'modne' savjete Maja sluša i, naravno, masno plaća. Možda da prestane?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Otkako je postala voditeljica Exkluziva na RTL Televiziji, Antonija Stupar prometnula se u jedno od najljepših televizijskih lica. Napredak u karijeri popratio je i napredak u izgledu, pa je uslijedilo nošenje malo finije odjeće i usklađenije šminkanje, kojim je odustala od pretjeranog naglašavanja svojih ionako upečatljivijih očiju. Pun pogodak Antonija je napravila kada se odrekla svoje dosadnjikave frizure i ošišala kosu u Rihanninom stilu. Doduše, posljednjih mjeseci Antonija je u fazi puštanja kose, zbog trudnoće (čestitamo još jednom) je više nema na ekranu, a nadamo se samo da će nas, kada se vrati, iznenaditi nečim novim.

Od tipične cure iz susjedstva, koja se od natjecateljice reality showa prometnula u jednu od najboljih domaćih voditeljica, Antonija Blaće u nekoliko godina rasla je na više polja, a najvidljiviji je ipak njezin izgled. Dok je nekoć 'furala' stil djevojke sa sela, s raštrkanom frizurom i u ležernoj odjeći, čime se nije pretjerano razlikovala od bilo koje druge cure, Antonija je evidentno popunila ormar znatno finijim krpicama i poradila na svom izgledu u javnosti. No, istovremeno je ostala prizemljena i sačuvala urođenu simpatičnost i smisao za humor, zbog čega ju je uvijek lijepo vidjeti. Go girl!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prethodni članci:

arti-201010160113006 arti-201010060845006 arti-201009070783006 arti-201008240456006 arti-201007210521006 arti-201003230656006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
FON
Gledaj od 27.srpnja
VOYO logo