DEČKI, BRIJETE LI VI TO? / Žene se izjasnile, saznajte kakve vas vole tamo dolje, dlakave ili gole

Image
Foto: Instagram

Žene su tu dilemu riješile davno, a sada je došao red i na muškarce. Treba li i muški rod ukloniti dlačice tamo dolje?

23.9.2016.
7:54
Instagram
Play logo

Prvo su ih žene voljele dlakave, onda su odlučile kako ista pravila vrijede za oba spola, pa su očekivale uredno obrijane dečke, i gore i dolje, a sada opet žele prava dlakava čudoviša u svojim spavaćim sobama. Čovjek jednostavno više ne zna. Obrijati se ili ne?

Rasprava o tome koje su muške dlake dozvoljene, a koje bi trebalo ukloniti, pa makar koristili i bacač plamena, preselila se na društvene mreže. Evo što je 20 žena reklo o stidnim i ostalim dlakama kod muškaraca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

1. Za brijanje

"Meni ne smetaju stidne dlačice, ali moj suprug ih uredno uklanja. Meni se to sviđa kod njega. Jednostavno je ljepše kada vam ništa ne smeta na putu na jug. Čak i da ih ne uklanja, meni to ne bi smetalo. Ovako, oboje smo zadovoljni", rekla je Arielle.

"Kome treba grm? Bolje biti podšišan ili obrijan. Ovisi koliko ste dlakavi. Ukoliko ih imate puno, utoliko nam učinite svima uslugu i obrijte se. Duge dlake oko penisa su veliki NE-NE", rekla je Julia.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

2. Za šišanje

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Volim kada je muškarac tamo dolje ošišan. Na taj način ne izgleda kao dječak, a nije ni pračovjek. Sviđa mi se kada malo investiraju u svoj izgled", rekla je Natalie.

"Treba porazgovarati o svemu, jer ne vole svi iste stvari. Sada kada sam to naglasila, dodajem kako ih ja volim ošišane. Tako ne izgledaju potpuno ogoljeni, a kada su dolje previše glakavi, to može biti nezgodno, odlučim li mu posvetiti dodatnu pažnju", rekla je Kristina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

3. Za prirodan izgled tamo dolje

"Meni se sviđa kada muškarac ostavi nešto dlaka. Nema potrebe za brijanjem. Sviđa mi se osjećaj kada prstima prolazim kroz dlake, a i muškarci su mi rekli kako im se dopada kada se igram s njima i lagano ih čupkam. Mislim da bismo oboje bili zakinuti da ih obrije", rekla je Christine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Hoće li se obrijati ili ne, meni je svejedno. Ne spuštam se ja dolje zbog njegovih dlaka", kratka je i jasna bila Sandra.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zaključak?

Play logo

"Brijanje stidnih dlačica posebna je specijalnost mlađih muškaraca. Sve više njih brije se kako bi zadovoljilo žene u svojim životima i tako bi trebalo i biti. One to čine, pa bi trebali i mi. Što je pošteno, pošteno je. Dovraga, neke žene s kojima sam razgovarao kunu mi se kako mu se ne bi niti približile ako nije tamo dolje obrijan", piše Bobby Box.

"Većina žena, njih 60 posto, reklo mi je kako preferira muškarca koji samo održava međunožje. Ne žele čupavca, ali niti obrijanog lutka Kena", zaključuje Bobby svoje kratko istraživanje na temu.

Život na vagi
Trag divljači
Tri sestre
Señorita 89
Laži sa mnon
default_cta
Raspoloženi za ljubav
Ljubav je na selu
Elon Musk show
Kako zadovoljiti ženu
Britain's Got Talent
default_cta
Obiteljske tajne
Play logo