Play ponuda

CRNI, CRVENI, FRENCH... / Znate li što boja vašeg laka za nokte govori o vama

Image
Foto: Flickr

Svaki vaš izbor vas definira kao osobu, pa tako i vaša omiljena boja laka za nokte.

17.10.2016.
0:01
Flickr
Play ponuda

1. Tamni i crni lakovi

Vi ste vrlo kreativni i razmišljate izvan postavljenih okvira, piše News Tribe. Imate pomalo buntovnu narav, ali to su žene i s puno samopouzdanja. Samo odvažne i hrabre žene mogu nositi ove nijanse lakova i ne obraćati pažnju na kritike drugih.

2. Fluorescentni lakovi

Ove nijanse lakova za nokte, posljednjih su godina opet postale hit. Nose ih jako energične osobe. One su pune životne snage i poleta i nikad im ništa nije teško. Vole se družiti i pravi su zabavljači u društvu.

Image
SPREJ ZA NOKTE: /

Lakiranje noktiju nikada lakše s ovim izumom!

Image
SPREJ ZA NOKTE: /

Lakiranje noktiju nikada lakše s ovim izumom!

3. Nježnije i pastelne boje lakova

Takve lakove koriste opuštene i romantične djevojke. To su osobe opuštene naravi i ne previše glasne, pa se u njihovom društvu osjećate ugodno.

4. Narančasti lak

Njime nokte lakiraju impulzivne žene. To su odvažne osobe pune strpljenja. Uvijek su spremne za akciju i uglavnom same rješavaju svoje probleme.

5. Boja crvenog vina

To su seksipilne žene koje vole zavoditi. Senzualne su i neodoljive. One kao i boja na njihovim noktima opijaju muški spol i u tome su vješte.

6. Bijeli lak

Klasična bijela boja opisuje osobu koja odiše mladošću. Bez obzira je li riječ o laku na cijelom noktu ili frenchu na vrhu nokta, ove osobe su elegante i uvijek u trendu.

7. Kombinacija neutralnih i jarkih boja

Opisuje vas kao vrlo veselu i razdraganu osobu. Osnovna bež nijansa koja je ukrašena jakim metalik ili fluorescentnim nijansama, pokazuju da ste uravnotežene osoba. Znate kada je situacija ozbiljna, ali ste u stanju i opustiti se kada je vrijeme za to.

8. Vatreno crvena

Riječ je o strastvenim ženama koje zrače seksipilom. Ova boja pokazuje koliko je žena jaka, a za osobe s ovom nijansom dovoljno je da se samo pojave i već zavode.

Play ponuda
Play ponuda