'I DALJE SE SUNČATE?' / Baka (96) skinula maramu nakon 80 godina, a kad joj vidite kožu koja je bila pokrivena - bježat ćete od sunca!

Image

'I dalje se sunčate? Fleke, bore, pigmentacija nije se pojavila tek tako', upozorava liječnica koja je objavila video svoje bake

13.7.2023.
14:59
Play logo

"Jednog dana dok sam sjedila s bakom i razgovarala, zbog vrućine u kući je skinula maramu koju inače nosi ispod brade i stavila je na vrh glave. Tada sam bila iznenađena kožom na bakinom vratu i dijelu lica koji su obično bili pokriveni maramom. Odmah sam pogledala i dekolte. Nevjerojatno je koliko je koža čista, bijela, sjajna i mladolika u usporedbi s dubokim borama na licu koje je cijeli život izloženo suncu", priča dr. Zlata Popović Čkonjović, estetska kirurginja iz Banje Luke za portal "Zadovoljna.rs".

POGLDAJTE VIDEO: Ekskluzivno doznajemo - maloljetnici od jeseni neće više smjeti u solarije: 'Žene zbog njega čak obolijevaju'

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njena baka, tada 96-godišnjakinja, nikada nije izlagala dijelove lica, vrata i dekoltea suncu jer je od djetinjstva, nekih 80-ak godina, nosila maramu. Razlika između dijela lica koji je bio izložen suncu i ovih dijelova koji nisu je nevjerojatna.

'I dalje se sunčate? Fleke, bore, pigmentacija nije se pojavila tek tako'

Sve je jasno upozorila i na Instagramu:

Play logo
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sunčate li se još uvijek? Je li vam ljepša preplanula ili zdrava i mlada koža? Flekice, pigmentacije, bore se nisu pojavile tek tako… Mi smo krivi što su se pojavile jer je upravo ono ulje za sunčanje koje nam je dala prijateljica efikasno za brzo tamnjenje (čitaj - brzo starenje kože). Sunce više nije kao nekada, zapamtite!!! I ne kažem da se ne izlažete suncu, SPF je obavezan, posebno obratite pažnju da štiti od svih UV zraka. Naočale sa UV zaštitom, šešir kad god je moguće, i nikako ne izlagati se suncu od 10 do 17 sati. Ako već morate, onda koristite svu moguću zaštitu! Nadam se da će vam ovo biti korisno, čuvajte svoje zdravlje i čuvajte svoju kožu!, napisala je dr. Zlata u svojoj objavi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Schitt's Creek
Superstar
Život na vagi
Love island UK
Elon Musk show
default_cta
Ljubav je na selu
Señorita 89
Ja sam Zlatan
Britain's Got Talent
Play logo