Stilski nastavak kolekcije / Aldukov 'Lumiere' sniman u srcu Pariza

Image
Foto: Šime Eškinja

Modni dizajner Ivan Alduk snimio je novu kampanju u kojoj predstavlja kolekciju za sezonu proljeće ljeto 2014., koja je snimana u Parizu, uz obalu rijeke Siene, a stvarala ju je hrvatsko-nizozemsko-francuska ekipa. Fotografije potpisuje Šime Eškinja, a za zaštitno lice odabrana je nizozemska manekenka Tanja Kok.

1.4.2014.
12:55
Šime Eškinja
VOYO logo

Poznati modni dizajner Ivan Alduk ovoga proljeća donosi nam jednu posebnu modnu priču. Kampanju za najnoviju kolekciju odlučio je snimiti van granica Hrvatske i uključiti u nju inozeman tim stručnjaka. Kolekcija 'Lumiere' za sezonu proljeće/ljeto snimana je u srcu svjetske mode, Parizu, uz obalu rijeke Siene te je na taj način zabilježen dio bogate francuske kulturne baštine. Svijetla, topla i pariškim suncem okupana kampanja jedan je stilski nastavak na prethodnu kolekciju, no s značajnim pomakom.

Image
Foto: Šime Eškinja

Kampanju za ovu proljetno/ljetnu kolekciju stvarala je hrvatsko-nizozemsko-francuska ekipa na čelu s Ivanom Aldukom, koji je samo za ovu priliku otputovao u Pariz. Fotografije potpisuje naš poznati modni fotograf Šime Eškinja pred čiji objektiv je stala nizozemska manekenka Tanja Kok. Za beauty dio pobrinula se francuska ekipa, šminku potpisuje Mathilde Hadouck, a frizuru Michael Curien.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Šime Eškinja

„Stvaranje modne kampanje u Parizu predivno je iskustvo za koje smo se sasvim spontano odlučili, ali tako nastaju najbolje priče u životu. Grad koji živi za modu i od mode je izvrsna komponenta u našoj novoj chic kampanji za kolekciju „Lumiere“. Samo snimanje je bilo povrh svega zabavno i jedno novo iskustvo koje je ostalo zabilježeno na mnogim fotoapratima znatiželjnih turista koje je jako zanimalo što mi to radimo. Htjeli smo napraviti jedan novitet što se tiče modne kampanje, stoga smo se odlučili za sanjiv, svjetao, topao i pomalo nostalgičan prikaz Alduk kolekcije i samog Pariza koji je predstavljao najbolju moguću kulisu za ovakav projekt“ ispričao je Ivan Alduk.

Image
Foto: Šime Eškinja

Kolekcija sadrži različite modele, od sportskog chica koji se bazira na crop topovima i suknjama punog kruga u kombinaciji s bomber jaknama, preko kratkih i koktel haljina s apliciranom čipkom i kožnim detaljima pa do raskošnih, lepršavih večernjih haljina vedrih tonova. Stroge linije su kombinirane sa suprotnim efektom lepršavih i nabranih tkanina, tako da su modeli povrh svega ženstveni, moderni i jako chic, ali s prepoznatljivim Alduk potpisom. Alduk proljetno/ljetnu kolekciju predstavlja u crnoj, sivoj, puder, svijetlo plavoj, denver plavoj te limun žutoj, a korišteni materijali su pamuk, viskoza, muslin, til, koža i čipka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Šime Eškinja
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FON
Gledaj od 27.srpnja
VOYO logo