Play ponuda

ZAŠTO U MCDONALD'SU NE MOŽETE DOBITI MAJONEZU UZ POMFRIT? / Šefovi objasnili svoju odluku, ali postoji tajni trik

Image
Foto: YouTube

Čak i nakon prigovora kupaca te raspisane online peticije, u najpopularnijem restoranu brze hrane nećete tako skoro vidjeti majonezu.

2.2.2018.
18:06
YouTube
Play ponuda

Od slatkog i kiselog do roštilj-umaka, svaki obožavatelj McDonald'sa ima svoj omiljeni umak uz pomfrit. Ako ste se pitali zašto ovaj fast food gigant ne nudi najobičniju majonezu, napokon su ponudili odgovor, objasnivši kako za njom jednostavno nema dovoljno potražnje. Ipak, ljubitelji majoneze ne trabaju klonuti duhom jer, naime, postoji trik tajnog menija koji vam omogućuje da dobijete čašicu svog omiljenog umaka od jaja uz porciju pomfrita.

Image
BIVŠI RADNIK TVRDI DA MCDONALD'S SUSTAVNO VARA KUPCE: /

'Naučili su me triku kako da porcija izgleda puna, a zapravo...'

Image
BIVŠI RADNIK TVRDI DA MCDONALD'S SUSTAVNO VARA KUPCE: /

'Naučili su me triku kako da porcija izgleda puna, a zapravo...'

Prigovori i peticije

Neki kupci kažu kako su uspjeli dobiti majonezu uz pomfrit nakon što su zamolili osoblje da im na poklopac od pića stave malo umaka na bazi majoneze koji inače ide uz McChicken burger. To, naravno, ne pali uvijek i kod svakoga, ali ako pristojno zamolite, mogli biste biti nagrađeni. Društvene su mreže prepune prigovora kupaca koji mole da se u McDonald's uvede majenoza kao umak uz pomfrit. Čak je pokrenuta i internetska peticija, iako zasad broji samo 28 potpisa.

Šefovi ne odustaju od svoje odluke

Usprkos svemu, šefovi kažu da u dogledno vrijeme neće uvrstiti majonezu u ponudu. "Sve što nudimo u svojim restoranima bazira se na željama naših klijenata. Zasad još uvijek nemamo u planu ponuditi majonezu", izjavio je glasnogovornik McDonald'sa za Cosmopolitan.

Play ponuda
Play ponuda