Registracija
Ako imaš Voyo pretplatu, registriraj se istim e-mailom i čitaj net.hr bez oglasa! Saznaj više
Toggle password visibility
Toggle password visibility
Već imaš račun?
Obnovi lozinku
Kuhinja i recepti /

Zašto bi u svoju kavu trebala staviti malo soli? Razlog će te zapravo začuditi, ali ćeš zato piti finiju kavu

Tko se samo ovog sjetio...

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx

Najviše mrzimo kad pijemo kavu koja jednostavno nije fina. A dogodilo nam se stvarno mnogo puta. Ispijamo kavu i točno znamo da nešto nije u redu. Nekad je prejaka, nekad je nekako odstajala, a nekad je žuhka, odnosno gorka. Postoji rješenje ovog problema, a stvarno je jednostavno.

Sol i gorčina

Gorčinu možete pobijediti, ako u svoju kavu stavite prstohvat soli. Sol će izvuči taj gorak okus, bez da uništi prekrasnu aromu našeg najdražeg napitka. Neki kažu kako se ovo događa jer se sol veže na osjetilne pupoljke na jeziku koji su inače zaduženi za gorke okuse, a ovime, zbog soli, ne osjećamo gorak okus. Što kažeš?

Izvor: Red Online

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike
Pročitaj i ovo
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Regionalni portali
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike