Registracija
Ako imaš Voyo pretplatu, registriraj se istim e-mailom i čitaj net.hr bez oglasa! Saznaj više
Toggle password visibility
Toggle password visibility
Već imaš račun?
Obnovi lozinku
Kuhinja i recepti /

Vratina u umaku od pive

Za sve ljubitelje jela od mesa donosimo jednostavan recept koji će vas zasigurno oduševiti. Navedene količine su za četiri osobe.

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx

Odreske vratine posolite i popaprite po želji. Prepržite ih u tavi na malo ulja s jedne i druge strane da se lijepo zapeku, potom ih stavite na stranu.

U tom ulju prepržite luk koji ste isjekli na rezance dok ne postane staklenast.

Na preprženi luk vratite odreske i zalijte pivom. Pirjajte dok meso ne omekša.

Kada meso omekša izvadite ga, umak procijedite kroz sito, umješajte škrobno brašno i vratite na vatru da provrije.

Jelo možete poslužiti tako da meso vratite u umak ili servirate odvojeno.

Kao prilog možete poslužiti pire krumpir, rižu, tjesteninu ili palentu.

Izvor: Coolinarka.com

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike
Pročitaj i ovo
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Regionalni portali
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike