Vikend svjetskih kuhinja: Specijaliteti daleke Afrike

Ovog petka i subote, 18. i 19.

15.3.2011.
13:21
VOYO logo

Vikend svjetskih kuhinja gastronomsko je događanje koje se u hotelu Adriatic u Rovinju, organizira već četvrtu godinu za redom, a u kojem se svakog vikenda nude jela različitih svjetskih kuhinja po izboru chefa Priske Thuring.

Na meniju će se nuditi zanimljiva predjela poput popečaka od ribe i kikirikija s umakom od marakuje, okruglice od mesa s umakom od jogurta te gambijska juha od kikirikija. Za glavno jelo gosti će moći birati između goveđeg kebaba sa žara s pikantnim umakom od kikirikija i rižom, volovog repa s povrćem i krupicom, marokanskog sotea od janjetine s kuskusom i mnogih drugih specijaliteta, dok će za desert biti ponuđeni krema od banane i manga, egipatska torta od griza i pečeni puding serviran s karamel umakom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vikend svjetskih kuhinja gastronomsko je događanje koje se u hotelu Adriatic organizira već četvrtu godinu za redom, a u kojem se svakog vikenda nude jela različitih svjetskih kuhinja po izboru chefa Priske Thuring.

U sklopu ovog ciklusa do sada su prezentirani gastronomski običaji Dalekog Istoka Sjeverne Amerike i Zapadne Indije, a tijekom nadolazećih vikenda predstavit će se gastronomija Srednjeg Istoka i Jugoistočne Europe i to:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

25. i 26. ožujka - Srednji Istok (Perzija i Libanon) 1. i 2. travnja - Jugoistočna Europa (Makedonija, Srbija, Albanija, Bosna, Bugarska i Rumunjska)

Večere započinju u 19 sati, a rezervacije su moguće putem telefona 052 803 510.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
fnc 20
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo