[VIDEO] / Kako ukrasiti stan ako vam u dnevni boravak baš nikako ne stane božićno drvce

Image

Ako ste već dekorirali svoj stan u božićnom duhu, ali vam je dnevni boravak premalen za pravu veliku jelku, dajte mašti malo oduška i improvizirajte

6.12.2016.
13:12
Play logo

Uvijek postoji varijanta u kojoj možete staviti mali bor u svoj dnevni boravak, ali ako mislite da vam se on, nakon uređenja doma u božićnom duhu, ne uklapa baš u vaš dnevni boravak uvijek možete improvizirati.

Iskoristite ono što već imate

http://video.adriaticmedia.hr/videos/s6TEIvQE

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Onu hrpu knjiga koju držite na polici možete zgodno iskoristiti tako da od nje improvizirate drvce. Polegnite knjige jednu na drugu te ih omotajte efektnim lampicama. Kasnije na vrh, umjesto božićne zvijezde, dodajte neku fora božićnu dekoraciju poput češera, upalite lampice i to je to!

Ako vam to nije zgodno, možete iskoristiti i maleni stalak na koji ćete postaviti božićne ukrase. Tu valja biti oprezan da ukrasi i kuglice ne budu velikih dimenzija kako ne biste narušili decentonost prostora i vašeg božićnog kutka. Birajte male i slatke dekoracije, a one koje svjetlucaju unijet će dozu svečanosti vašoj improviziranoj kreaciji.

Birajte sitnije ukrase

Galerija

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play logo

Pri biranju kuglica, fokusirajte se na one jednobojne, a ostale dekoracije neka budu sitne poput malog drvenog soba ili lizalica. Na vrh stavite dekorativnu mašnu, samo pazite da se njezina boja uklapa s ostatkom ukrasa i samog interijera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Da biste se lakše snašli u moru predivnih blagdanskih ukrasa i svega onoga što se može ove godine kupiti, iz Emmezetine ponude smo izdvojili nekoliko predivnih dekoracija i rješenja za improvizaciju božićnog drvca, a osim u videu, detaljno ih možete proučiti i u galeriji.

Večera za 5
Superstar
Život na vagi
Obiteljske tajne
Elon Musk show
default_cta
Ljubav je na selu
Señorita 89
Ubice mog oca
Britain's Got Talent
Tri sestre
default_cta
Play logo