[VIDEO] / Kako ukrasiti stan ako vam u dnevni boravak baš nikako ne stane božićno drvce

Ako ste već dekorirali svoj stan u božićnom duhu, ali vam je dnevni boravak premalen za pravu veliku jelku, dajte mašti malo oduška i improvizirajte

6.12.2016.
13:12
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Uvijek postoji varijanta u kojoj možete staviti mali bor u svoj dnevni boravak, ali ako mislite da vam se on, nakon uređenja doma u božićnom duhu, ne uklapa baš u vaš dnevni boravak uvijek možete improvizirati.

Iskoristite ono što već imate

http://video.adriaticmedia.hr/videos/s6TEIvQE

Onu hrpu knjiga koju držite na polici možete zgodno iskoristiti tako da od nje improvizirate drvce. Polegnite knjige jednu na drugu te ih omotajte efektnim lampicama. Kasnije na vrh, umjesto božićne zvijezde, dodajte neku fora božićnu dekoraciju poput češera, upalite lampice i to je to!

Ako vam to nije zgodno, možete iskoristiti i maleni stalak na koji ćete postaviti božićne ukrase. Tu valja biti oprezan da ukrasi i kuglice ne budu velikih dimenzija kako ne biste narušili decentonost prostora i vašeg božićnog kutka. Birajte male i slatke dekoracije, a one koje svjetlucaju unijet će dozu svečanosti vašoj improviziranoj kreaciji.

Birajte sitnije ukrase

Galerija

Pri biranju kuglica, fokusirajte se na one jednobojne, a ostale dekoracije neka budu sitne poput malog drvenog soba ili lizalica. Na vrh stavite dekorativnu mašnu, samo pazite da se njezina boja uklapa s ostatkom ukrasa i samog interijera.

Da biste se lakše snašli u moru predivnih blagdanskih ukrasa i svega onoga što se može ove godine kupiti, iz Emmezetine ponude smo izdvojili nekoliko predivnih dekoracija i rješenja za improvizaciju božićnog drvca, a osim u videu, detaljno ih možete proučiti i u galeriji.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali