Registracija
Ako imaš Voyo pretplatu, registriraj se istim e-mailom i čitaj net.hr bez oglasa! Saznaj više
Toggle password visibility
Toggle password visibility
Već imaš račun?
Obnovi lozinku
Kuhinja i recepti /

Tuna u umaku: Recept za pripremu tune u umaku od kapra

Kapara je poznata još iz antičkih vremena kao začin ali i kao ljekovita biljka i afrodizijak. Njezin specifični bogat okus izvrsno se spaja s laganim, sočnim mesom tune.

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx

Priprema tune u umaku od kapra:

Posipajte tunjevinu sa malo soli i papra.

U tavi zagrijte ulje te prepržite luk.

Luk maknite na stranu tave te dodajte tunjevinu i pržite 2-3 minute sa svake strane.

Dodajte pasiranu rajčicu, vino, ocat, kapare i origano.

Malo smanjite vatru, prekrijte tavu te kuhajte oko 15 minuta. Uživajte u tuni u umaku od kapra.

Izvor: Žena.hr

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike
Pročitaj i ovo
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Regionalni portali
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike