Registracija
Ako imaš Voyo pretplatu, registriraj se istim e-mailom i čitaj net.hr bez oglasa! Saznaj više
Toggle password visibility
Toggle password visibility
Već imaš račun?
Obnovi lozinku
Kuhinja i recepti /

Kada ste zadnji put jeli mahune? Krajnje je vrijeme

Možda niste znali da su mahune povrće najbogatije hranjivim tvarima zbog visokog sadržaja bjelančevina i ugljikohidrata.

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx

Jednostavno i jako ukusno, a samim kuhanjem ne uništava se bogatstvo vrijednih sastojaka.

Sve što trebate je široka posuda za kuhanje, može i wok tava na kojoj zagrijte maslinovo ulje i nabacite sitno narezan luk. Kad luk pozlati i omekša, dodajte očišćene mahune te u pokrivenoj posudi pirjajte na laganoj vatri 5 do 10 minuta uz povremeno miješanje.

Za to vrijem rajčicu narežite na male kockice debljine 2-3 cm te dodajte mahunama. Posolite, popaprite i kuhajte još 15-ak minuta dok mahune potpuno ne omekšaju.

Posipajte ih peršinom i poslužite. Za puniji okus možete naribati i malo tvrdog punomasnog sira.

Izvor: Coolinarika.com

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike
Pročitaj i ovo
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Regionalni portali
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike