Registracija
Ako imaš Voyo pretplatu, registriraj se istim e-mailom i čitaj net.hr bez oglasa! Saznaj više
Toggle password visibility
Toggle password visibility
Već imaš račun?
Obnovi lozinku
Kuhinja i recepti /

Rižoto s bijelim vinom: Rižoto s telećim jetricama u bijelom vinu

Ne vole svi okus jetrica, ali ako ih lagano pirjate na luku i u bijelom vinu, okus koji će poprimiti zasigurno će privući i one koji nisu njihovi ljubitelji.

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx

Sastojci za rižoto s bijelim vinom: 1/2 telećih jetrica 20 dag riže 1 glavica luka malo soka od rajčice 3 dcl bijelog vina 1 češanj češnjaka ulje sol, papar

Priprema rižota s bijelim vinom: Usitnite luk i popržite ga na ulju dok ne dobije lijepu zlatnu boju, dodajte 3 žlice rajčice, narezanu jetricu, promiješajte, posolite i popaprite po ukusu.

Sve sastojke lagano pirjajte dolijevajući po malo bijelo vino dok jetrica ne omekša.

Za to vrijeme skuhajte rižu, ocijedite, malo posolite i dodajte češanj usitnjenog češnjaka.

Poslužite jetricu uz rižu, salatom i naribanim parmezanom.

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike
Pročitaj i ovo
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Regionalni portali
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike