Registracija
Ako imaš Voyo pretplatu, registriraj se istim e-mailom i čitaj net.hr bez oglasa! Saznaj više
Toggle password visibility
Toggle password visibility
Već imaš račun?
Obnovi lozinku
Kuhinja i recepti /

Punjene lignje

Punjene lignje (sa krakovima, kaparama, prezlom...) pripremila je mlada, ali vješta, kuharica iz Solina. Za sve koji vole ukusne zalogaje i paze na budžet.

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx

Upute: Lignje se očiste, a krakovi i krilca isjeckaju na sitno. Nasjeckati češnjak i peršin, kapare te pomiješati sa krakovima, dodati 1 žličicu soli, malo papra, prezle i 1 dcl ulja.

Sve to promiješati i smjesom puniti lignje. Napunjene lignje zatvoriti čačkalicom.

U zagrijanu posudu stavimo ulje, lignje i krumpir koji smo prije toga ogulili, izrezali i posolili. Sve to promiješati, zatvoriti folijom i staviti peći oko 45 minuta na temperaturi od 200 stupnjeva. Povremeno promiješati.

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike
Pročitaj i ovo
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Regionalni portali
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike