Pizza bez kvasca

Kad vam se baš jako jede pizza, toliko da nemate vremena čekati ni da se tijesto 'digne', ovo je najbolji način da skratite postupak.

27.9.2012.
11:20

Priprema:

Sve sastojke jednostavno pomiješati i malo mijesiti, zatim staviti u pripremljeni protvan i utisnuti tijesto tako da prekrije cijeli protvan (uključujući strane).

Možete koristiti bilo koje šalice za mjeru. Najbitnije je da koristite istu šalicu za brašno i jogurt.

Dodatke po tijestu poslažite kako želite (salama, sir, povrće, umaci…) te pecite kao i običnu pizzu, na 220°C 10-15 minuta.

slatkirecepti.com

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali