Pizza bez kvasca

Kad vam se baš jako jede pizza, toliko da nemate vremena čekati ni da se tijesto 'digne', ovo je najbolji način da skratite postupak.

27.9.2012.
11:20
VOYO logo

Priprema:

Sve sastojke jednostavno pomiješati i malo mijesiti, zatim staviti u pripremljeni protvan i utisnuti tijesto tako da prekrije cijeli protvan (uključujući strane).

Možete koristiti bilo koje šalice za mjeru. Najbitnije je da koristite istu šalicu za brašno i jogurt.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dodatke po tijestu poslažite kako želite (salama, sir, povrće, umaci…) te pecite kao i običnu pizzu, na 220°C 10-15 minuta.

slatkirecepti.com

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
fnc 20
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo