Piletina u vrhnju i sezamu

Bijelo pileće meso često je prisutno na meniju. Ukusno i lagano, pripremom vrlo lako može postati suho. Zato se slaže s raznim umacima koji mu daju punoću. Predlažemo recept s vrhnjem i sezamom.

24.8.2010.
16:59
VOYO logo

Sastojci:

pileće bijelo meso 1 kocka bistre juhe 1 kiselo vrhnje sezam maslinovo ulje peršin

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Priprema:

U tavu dodajte malo ulja i sezam koji treba pokriti cijelo dno. Na laganoj vatri prepržite ga 1 minutu, pa dodajte meso narezano na kockice ili na manje polovice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dodajte 2 dl mlake vode u kojoj je razmućena kocka za juhu. Kad je meso gotovo, dodajte vrhnje, izmiješajte i začinite solju i paprom po ukusu.

Prije služenja pospite s usitnjenim peršinom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo