Registracija
Ako imaš Voyo pretplatu, registriraj se istim e-mailom i čitaj net.hr bez oglasa! Saznaj više
Toggle password visibility
Toggle password visibility
Već imaš račun?
Obnovi lozinku
Kuhinja i recepti /

Pikantni bataci s anisom na meksički način

Piletina ima novi okus. Uz dodatak neobičnog anisa otkrit ćete daleki okus Meksika. Niste li ljubitelj ljutog, u pripremi koristite slatku mljevenu papriku.

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx

Priprema:

Batkiće očistite od masnoća, operite i zarežite nožem do kosti na nekoliko mjesta. Začinite mljevenom paprikom i mješavinom začina za piletinu. Meso peći u zagrijanoj pećnici 45 min. na 200°C.

Za to vrijeme sitno narezati povrće, dodati anis i prodinstati na maslinovom ulju, dodati sol, papar i mažuran. Ocijediti povrće i poslužiti ga uz batake koje smo prelili ostatkom maslinova ulja na kojem se dinstalo povrće, salatu od rajčica i pečeni krumpir. Dobar tek!

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike
Pročitaj i ovo
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Regionalni portali
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike