Registracija
Ako imaš Voyo pretplatu, registriraj se istim e-mailom i čitaj net.hr bez oglasa! Saznaj više
Toggle password visibility
Toggle password visibility
Već imaš račun?
Obnovi lozinku
Kuhinja i recepti /

Pikantna svinjska rebrica

Vjeruje se da novogodišnja trpeza može utjecati na to kakva će vam biti naredna godina. Zato se, kažu, jede hrana koja 'tjera naprijed'. Ako volite pikantniju hranu, ovo je onda pravi izbor za vas

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx

Priprema:

Crveni luk i češnjak sitno narežemo i dodamo rajčicu, ljutu papriku, ulje, te zajedno sa začinima pomiješamo kako bismo dobili umak s kojim ćemo namazati rebrica.

Premazana rebrica ostavimo da se neko vrijeme mariniraju.

Pečemo na laganoj vatri uz stalno premazivanje umakom.

Kao prilog možete poslužiti krumpir salatu.

Vrijeme pripreme - sat vremena.

tjedni-menu.com

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike
Pročitaj i ovo
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Regionalni portali
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike