Registracija
Ako imaš Voyo pretplatu, registriraj se istim e-mailom i čitaj net.hr bez oglasa! Saznaj više
Toggle password visibility
Toggle password visibility
Već imaš račun?
Obnovi lozinku
Kuhinja i recepti /

Pikantna kineska piletina

Tradicionalnu kuhinju ponekad je poželjno zamijeniti novim okusima. Uživajte u ovim pikantno-slatkim istočnjačkim okusima.

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx

Priprema:

Pile dobro operite, stavite u duboki lonac i prekrijte hladnom vodom. Dodajte sve začine, osim prošeka i meda.

Pustite da provrije, smanjite vatru i kuhajte još 5 minuta. Sklonite s vatre i neka se ohladi. Iz juhe izvadite piletinu, osušite i narežite je na manje komade.

Pomiješajte prošek, med, 2 žlice umaka od soje, 2 žlice ulja, prelijte preko mesa i ostavite da odstoji 2 sata.

Ispržite komade mesa u dubokom ulju, ocjedite i slažite u posudu.

Servirajte uz rižu.

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike
Pročitaj i ovo
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Regionalni portali
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike