Petak - dan za tunu!

Manja verzija tuna burgera sočna je i ukusna baš kao što izgleda na slici. I savršen ljetni 'fast food'!

8.8.2014.
14:43
VOYO logo

Ocijedite dobro tunu, a zatim u nju dodajte panko (japanske) ili obične krušne mrvice, pola sitno nasjeckane mrkve, sitno narezani mladi luk, jaja, kiselo vrhnje, brašno, sol i papar, a može i malo Vegete.

Pomiješajte dobro smjesu i radite male burgere koje odmah uvaljajte u mrvice i pržite u zagrijanom ulju 3-4 minut s jedne i 3-4 minute s druge strane. Pri samom kraju pečenja na vrh slidersa stavite topljeni sir da se malo rastopi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Od ove smjese možete napraviti cca. osam malih sidersa.

Poslužite ih u malom hambi pecivu i dodajte majonezu, salatu ili već što želite.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izvor: Coolinarika.com

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
pikado
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo