Pečene paprike punjene sirom

Pravo ljetno osvježenje koje će zasititi i one najgladnije. Možete poslužiti kao predjelo, a izvrsno pristaje kao prilog uz pečeno meso.

16.8.2010.
14:54
VOYO logo

Sastojci:

pečene ili svježe paprike 100 g svježeg polumasnog sira kiselo vrhnje 3 češnja češnjaka 1 vezica peršina sol i papar 1 krastavac maslinovo ulje

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Priprema:

Svježe paprike očistite i ispecite.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Krastavac očistiti i izrezati na tanke kolutiće, posoliti i ostaviti da pusti višak vode. Umutiti sir i vrhnje, dodati ocijeđene krastavce, usitnjeni češnjak i peršin, popapriti te sve dobro promiješati.

Svaku papriku punite sirom i vrhnjem pa poslažite u plitku posudu. Stavite ih u pećnicu te kratko zagrijte, prelijte s malo maslinova ulja, pospite peršinom i poslužite.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
gospodin savršeni aus
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo