Paprena teletina u rakiji s kuhanim voćem

shimmer fallback

Volite li iskušavati nove okuse, pripremite meso na malo drugačiji način. Upotpunite njegovu punoću slatkastim okusom voća i neodoljivim vinom.

30.11.2010.
13:45

Priprema:

Odreske natrljati paprom i solju, prelijemo ih rakijom i ostaviti 15 minuta u zatvorenoj posudi.

Na malo maslinova ulja prepržiti odreske s obje strane. Izvaditi odrekse, složiti ih na zagrijani pladanj i ostaviti na toplom.

Za to vrijeme u tavici na malo maslaca lagano prepržiti voće tek toliko da omekša.

Rasporediti voće po odrescima pa sve preliti zagrijanim crnim vinom u kojem smo kratko prokuhali grožđice.

Poslužite uz kuhanu rižu ili pečeni krumpir i salatu po izboru.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali