Paprena teletina u rakiji s kuhanim voćem

Volite li iskušavati nove okuse, pripremite meso na malo drugačiji način. Upotpunite njegovu punoću slatkastim okusom voća i neodoljivim vinom.

30.11.2010.
13:45
VOYO logo

Sastojci:

4 teleća odreska 1-2 čašice kruškovače ili šljivovice 1/2 limenke konzerviranog miješanog voća 50 g grožđica sol, papar maslac, ulje malo crnog vina

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Priprema:

Odreske natrljati paprom i solju, prelijemo ih rakijom i ostaviti 15 minuta u zatvorenoj posudi. Na malo maslinova ulja prepržiti odreske s obje strane. Izvaditi odrekse, složiti ih na zagrijani pladanj i ostaviti na toplom. Za to vrijeme u tavici na malo maslaca lagano prepržiti voće tek toliko da omekša.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rasporediti voće po odrescima pa sve preliti zagrijanim crnim vinom u kojem smo kratko prokuhali grožđice. Poslužite uz kuhanu rižu ili pečeni krumpir i salatu po izboru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo