Registracija
Ako imaš Voyo pretplatu, registriraj se istim e-mailom i čitaj net.hr bez oglasa! Saznaj više
Toggle password visibility
Toggle password visibility
Već imaš račun?
Obnovi lozinku
Kuhinja i recepti /

Paprena teletina u rakiji s kuhanim voćem

Volite li iskušavati nove okuse, pripremite meso na malo drugačiji način. Upotpunite njegovu punoću slatkastim okusom voća i neodoljivim vinom.

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx

Sastojci:

4 teleća odreska 1-2 čašice kruškovače ili šljivovice 1/2 limenke konzerviranog miješanog voća 50 g grožđica sol, papar maslac, ulje malo crnog vina

Priprema:

Odreske natrljati paprom i solju, prelijemo ih rakijom i ostaviti 15 minuta u zatvorenoj posudi. Na malo maslinova ulja prepržiti odreske s obje strane. Izvaditi odrekse, složiti ih na zagrijani pladanj i ostaviti na toplom. Za to vrijeme u tavici na malo maslaca lagano prepržiti voće tek toliko da omekša.

Rasporediti voće po odrescima pa sve preliti zagrijanim crnim vinom u kojem smo kratko prokuhali grožđice. Poslužite uz kuhanu rižu ili pečeni krumpir i salatu po izboru.

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike
Pročitaj i ovo
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Regionalni portali
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike