Neodoljivi popečci od slanutka

Energetski vrlo bogata namirnica koristi se kao prilog u kombinaciji s raznovrsnim povrćem ili rižom ali se priprema i kao glavno jelo.

14.6.2010.
11:59
VOYO logo

Sastojci:

40 dak slanutka glavica luka 1 češnjak češnjaka pola žličice kima jaje 1 žlica usitnjenog peršina ulje sol, papar

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Priprema:

Slanutak stavite u vodu i pustite da odstoji 24 sata. Ocijedite ga i skuhajte, a ukoliko vam smeta lupina možete ju odstraniti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Očistite i usitnite luk i češnjak pa kratko prepržite uz dodatak kima.

Mikserom usitnite slanutak , jaje i smjesu luka i kima u kašu. Posolite, popaprite, dodajte usitnjeni peršin, promiješajte i ostavite u hladnjaku 1 sat.

Nakon toga, od smjese pravite male okruglice ili popečke i pržite na vrelom ulju. Izvadite na papirnati ubrus da uklonite višak masnoće. Poslužite uz salatu i umak po želji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Dosje jarak
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo