Namaz od inćuna, kapara i senfa

Kapare i inćuni sa senfom? Isprobajtu neobičnu kombinaciju u smjesi s maslacem i uživajte u domaćem namazu na lagano preprženom kruhu.

20.6.2011.
14:40
VOYO logo

Priprema:

Filete inćuna isperite vodom i usitnite, zgnječite 5 žlica maslaca i sve dobro promiješajte. Dodajte kapare usitnjenih, senf, soli po ukusu i papar te izmješajte.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ako smjesa nije dovoljno usitnjena da izgleda kao namaz, slobodno sve naknadno izgnječite. Namaz nanesite na male komadiće kruha koji mogu biti i lagano preprženi pa ukrasite sa sitno nasjeckanom paprikom ili rajčicom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo