JERE NAJBOLJI /
Hrvatska ima prvaka Europe u plivanju! Hribar ruši rekorde kao od šale: 'Strašno sam zadovoljan'
Lagani zalogaji kao ukusno predjelo. Važno je samo ne pretjerati s količinom inćuna i dakako, pazite na sol kojom ćete zasoliti gotovi namaz.
Sastojci za namaz od inćuna i maslaca:
Konzerva ili teglica slanih inćuna maslac senf kapare malo svježe paprike ili rajčice sol, papar
Priprema namaza od inćuna i maslaca:
Filete inćuna isperite vodom i usitnite, zgnječite 5 žlica maslaca i sve dobro promiješajte.
Dodajte 4 žličica kapara usitnjenih, 3 žličice senfa, sol i papar i izmješajte. Ako smjesa nije dovoljno usitnjena da izgleda kao namaz, slobodno sve naknadno izgnječite.
Namaz nanesite na male komadiće kruha koji mogu biti i lagano preprženi pa ukrasite sa sitno nasjeckanom paprikom ili rajčicom.