Maslac recept: Maslac od luka

Žličica do dvije maslaca začinit će svako jelo i povećati raznovrsnost okusa. Možete ga poslužiti uz lagani doručak, ali i uz glavno jelo.

17.3.2021.
8:12

Priprema maslaca:

Dvije šalice usitnjenog tamnog luka pirjajte na vodi uz dodatak prstohvata soli sat do sat i pol.

Otklopite posudu i pustite da suvišna voda ispari, dodajte malu žličicu sojinog umaka.

Lagano miješajte oko tri minute kako bi ispario ostatak vode.

Maslac se može čuvati do sedam dana u zatvorenoj posudi u frižideru.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali