Marinirano meso i pečene paprike

Marinadu pripremite od limunovog soka, maslinovog ulja i mediteranskih začina. Limunska kiselina će omekšati meso, ulje će očuvati okus, a mediteranski začini obogatiti okus roštiljade.

3.8.2012.
9:43
VOYO logo

Upute: 1. Pomiješajte sve sastojke za marinadu

2. Prelijte u zdjelu s mesom.

3. Pažljivo prekrijte i ostavite u hladnjaku najmanje četiri sata - idealno bi bilo 24 sata.

4. Izvadite ih hladnjaka. Ostavite jedan sat tako da meso bude na sobnoj temperaturi kad ga stavite peći.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

5. Pecite oko 15 minuta, okrečući tri do četiri puta ili duže po potrebi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
stipendisti
NOVO
VOYO logo
Još iz rubrike
Image
MALO, ALI MOĆNO /

Liječnik tvrdi da ovo voće pomaže u borbi protiv opakih bolesti: 'Izvrsno za crijeva'