Lignje punjene sirom - za svačiji ukus

Lignje se mogu pripremati na bezbroj načina - peći, pržiti, kuhati, puniti, dodavati u rižota ili tjestenine...

16.6.2011.
16:05
VOYO logo

Priprema:

Očistite lignje, a krakove sitno narežite i stavite u posudu srednje veličine.

Naribajte sir i dodajte ga u posudu s krakovima. Dodajte krušne mrvice, peršin i usitnjeni češnjak.

Sve dobro promiješajte i dobivenom smjesom napunite lignje, a krajeve sastavite čačkalicama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zagrijte maslinovo ulje na tavi, pažljivo dodajte lignje i pecite ih šest do sedam minuta sa svake strane. Posolite, dolijte vino i kratko prokuhajte.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
stipendisti
NOVO
VOYO logo
Još iz rubrike
Image
MALO, ALI MOĆNO /

Liječnik tvrdi da ovo voće pomaže u borbi protiv opakih bolesti: 'Izvrsno za crijeva'