Ledeni vjetar

Spoju ukusne kreme i puno voća rijetki mogu odoljeti, a ova je slastica pravo takva - neodoljiva.

24.5.2013.
13:33
VOYO logo

Postupak:

Bjelanjke sa šećerom tuči u čvrsti snjeg, pred kraj dodati ocat.

Peći u limu od pećnice obloženo papirom za pečenje, na temperaturi od 180°C jedan sat.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kad je pečeno prerezati na tri trake.

Za kremu tući žumanjce sa šećerom i vanilinim šećerom, dodati brašno i mlijeko.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Skuhati kremu da ne bude grudica i ohladiti. U ohlađeno dodati izrađeni margarin.

Istući vrhnje za šlag, slagati na duguljastu platu ili tanjur, koru, kremu, voće i šlag i tako dok ne potrošite sve kore.

Kolač na kraju ukrasiti šlagom i voćem te dobro ohladiti.

coolinarika.com

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
pikado
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo