Registracija
Ako imaš Voyo pretplatu, registriraj se istim e-mailom i čitaj net.hr bez oglasa! Saznaj više
Toggle password visibility
Toggle password visibility
Već imaš račun?
Obnovi lozinku
Kuhinja i recepti /

Kozlić na teću

Što vam je draže: janjetina ili kozletina? Prije nego donesete konačnu presudu isprobajte ovaj primaljivi istarski recept. Preporučujemo jelo poslužiti uz žgance, sigurno nećete požaliti.

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx

Priprema:

Na vrućem ulju prodinstati luk i korjenasto povrće. Kad povrće omekša, usitiniti ga.

Na ulju kratko zapeći meso narezano na komade, s jedne i druge strane, tek toliko da pobijeli pa ga staviti u povrće i sve izmiješati.

Podliti s vinom, dodati lovor i ružmarin i lagano dodavati temeljac. Kuhati na laganoj vatri dok se svo povrće sasvim ne raskuha, dodatno podlivajući temeljcem i bijelim vinom po potrebi.

recepti.hr

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike
Pročitaj i ovo
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Regionalni portali
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike