Kozlić na teću

Što vam je draže: janjetina ili kozletina? Prije nego donesete konačnu presudu isprobajte ovaj primaljivi istarski recept. Preporučujemo jelo poslužiti uz žgance, sigurno nećete požaliti.

28.9.2012.
11:57
VOYO logo

Priprema:

Na vrućem ulju prodinstati luk i korjenasto povrće. Kad povrće omekša, usitiniti ga.

Na ulju kratko zapeći meso narezano na komade, s jedne i druge strane, tek toliko da pobijeli pa ga staviti u povrće i sve izmiješati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podliti s vinom, dodati lovor i ružmarin i lagano dodavati temeljac. Kuhati na laganoj vatri dok se svo povrće sasvim ne raskuha, dodatno podlivajući temeljcem i bijelim vinom po potrebi.

recepti.hr

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
pikado
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo