Registracija
Ako imaš Voyo pretplatu, registriraj se istim e-mailom i čitaj net.hr bez oglasa! Saznaj više
Toggle password visibility
Toggle password visibility
Već imaš račun?
Obnovi lozinku
Kuhinja i recepti /

Kokica u oklopu od soli

Stari talijanski recept možda će vas iznenaditi, ali ne budite skeptični već slijedite upute i uživajte u pečenom mesu zbog kojeg ćete lizati prste.

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx

Priprema:

1. Ugrijete pećnicu na 160 stupnja.

2. Miješajte brašno, morsku sol i bjelanjak dok se smjesa ne ujedini.

3. Unutrašnjost kokoši začinite solju i paprom te napunite listovima lovora i ružmarinom.

4. Postavite kokoš u vatrostalnu posudu za pečenje pa u potpunosti prekrijte smjesom od soli.

5. Pažljivo poklopite i pecite 1 1/2 sat.

6. Izvadite iz pećnice, razbijte slanu koru i razlomite kokoš na komade.

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike
Pročitaj i ovo
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Regionalni portali
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike