Sastojci: 3 veća krastavca, oguljena i bez sjemenki 1 šalica mlaćenice 1/2 šalice jogurta 1/3 šalice nasjeckanog luka 1 i 1/4 žličice mljevenog kumina
200 g očišćenih kuhanih škampa 1 oguljena rajčica, bez sjemenki, nasjeckana 1 luk, tanko narezan
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Priprema: Usitnite 2 i 1/4 krastavca. Izmiksajte u pire: nasjeckane krastavce, mlaćenicu, jogurt, luk i kumin. Posolite i popaprite. Poklopite i ostavite u hladnjaku najmanje 4 sata, narežite preostali krastavac i ostavite po strani.
U sredinu svakog tanjura stavite škampe. Oko škampa nalijte hladnu juhu. Posipajte rajčicom, lukom i krastavcem.
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa