Janjetina sa špinatom

Ljubitelji janjetine ovim ručkom će doći na svoje. Priprema jela nije pretjerano zahtjevna, a oduzet će vam svega oko 50 minuta.

13.9.2013.
14:53
VOYO logo

Priprema:

Meso narežite na komade i stavite na zagrijano ulje. Kad se malo zapeče, pokrijte i na laganoj vatri pirjajte dok meso ne omekša.

Meso tijekom pirjanja pospite vegetom. Dodajte krupno narezan špinat, mladi luk narezan na kolutiće, protisnuti češnjak, crvenu mljevenu papriku i zalijte vodom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poklopljeno pirjajte na laganoj vatri dok ne zakuha i još 5 minuta, posolite po potrebi, a na kraju pospite peršinom.

Možete upotrijebiti meso od buta ili rebarca, ali u oba slučaja jelo će biti brzo gotovo ako upotrijebite mladu janjetinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izvor: Coolinarka.com

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
bomba
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo