INTERNET SE ZAKRVIO ZBOG KUHINJSKE DASKE: / 'Cijelo vrijeme je pogrešno koristite!'; a onda je netko iskopao upute

Image
Foto: Twitter

Naravno, ovo je izazvalo čuđenje jer mnogi nikad nisu čuli za tu namjenu rupe na dasci

2.4.2019.
7:07
Twitter
VOYO logo

Znate ono kada rezuckate meso ili povrće na kuhinjskoj dasci pa vam pola sadržaja iscuri sa strane umjesto u lonac? Pa niste valjda mislili da se do danas nitko nije sjetio kako doskočiti tomu problemu. Rješenje je zapravo cijelo vrijeme pred vama, samo što vi mislite da služi za nešto drugo.

Rupa ima svrhu?

Početkom ožujka pojavio se trik s daskom za rezanje, a internet je u transu nemalo kao da je otkriven lijek za rak. Trik se najprije pojavio u videu na YouTubeu, a zatim je i preplavio Twitter. Tvrdi se da rupa koju ima većina dasaka za rezanje služi da biste kroz nju ubacili namirnicu koju ste narezali u lonac, a da pritom ne napravite nered.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
CIJELI ŽIVOT KRIVO DRŽITE NOŽ: /

Stručnjakinja pokazala kako se pravilno reže i tvrdi: 'Više se nikad nećete posjeći'

"Čitavo vrijeme pogrešno koristite dasku za rezanje. Rupa ima svrhu", stoji u opisu trika. Naravno, ovo je izazvalo čuđenje jer mnogi nikad nisu čuli za tu namjenu rupe na dasci. Neki su zaključili i da to jednostavno ne može biti istina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U uputama piše drukčije

"Ne vjerujem", "Pa onda bi trebale biti dvije rupe u dasci, jedna ti treba za pridržavanje", "Što?!?! Pa ja sam mislio da to služi da objesiš dasku", "Ma kako bi to uopće nekom uštedjelo vrijeme?", "Nakon ovog imam osjećaj da ni disati ne znam kako treba", bili su samo neki od komentara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Neki su ipak odlučili dokazati da "trik" ne drži vodu pa su podijelili fotografije svojih dasaka koje rupu nemaju. Jedan tviteraš je pronašao i službeni opis kuhinjske daske, u kojemu jasno stoji da je rupa predviđena za vješanje. "Jasno piše da služi kako biste objesili dasku!", napisao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
FON
Gledaj od 27.srpnja
VOYO logo