Gulaš sa sjemenkama bundeve i suhim šljivama

Kuhanje gulaša od goveđeg mesa zahtijevat će više vremena (za ovaj recept za 4 osobe oko 180 minuta), ali će se trud u konačnici isplatiti.

9.10.2012.
10:30
VOYO logo

Priprema:

Izdinstajte crveni luk i češnjak. Dodajte goveđe meso koje ste prethodno izrezali na kockice. Začinite. Dinstajte uz dodavanje vode i povremeno miješanje na umjerenoj temperaturi. Pola sata prije kraja dodajte umak od rajčice i nastavite s dinastanjem.

Dodajte sjemenke bundeve (prethodno malo zapečene u pećnici) i suhe šljive. Dinstati još petnaestak minuta.

Skuhajte rižu u slanoj vodi. Blago je popržite na maslacu.

Gulaš poslužite uz rižu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
savrseni kandidatkinje
GLEDAJ ODMAH!
VOYO logo