Već za 15-ak minuta možete pripremiti desert sličan popularnom Raffaellu. Doduše nemojte se čuditi to što će nestati dok kažete "keskul"
Sastojci: 5 dcl hladnog mlijeka 40 gr kokosa 60 gr brašna 80 gr šećera 1 vrećica vanilin šećera 1 žlica maslaca.
Za posipanje: malo sjeckanih nesoljenih pistacija ili sjeckanih pečenih lješnjaka i malo kokosa.
Priprema U malo veću zdjelu stavite hladno mlijeko, kokos, šećer i vanilin šećer. Lagano dodavajte brašno i sve dobro umutite žicom. Sve zajedno stavite na vatru da provrije i miješajte svo vrijeme. Nakon što zakipi dodajte maslac i dobro izmiješajte.
Sklonite i smjesu raspodijelite u četiri manje posude. Svaku prekrijte plastičnom folijom i ohladite nekoliko sati u hladnjaku.
Pospite sitno sjeckanim nesoljenim pistacijama, sitno sjeckanim pečenim lješnjacima i kokosom, bademima...