Priprema gljiva: Gljive s tostom i češnjakom

Image

Prije glavnog jela, iznenadite goste s finim, pikantnim predjelom od gljiva, začinjeno s nezaobilaznim češnjakom.

17.3.2021.
11:36
VOYO logo

Priprema gljiva:

Koristite kvalitetan kruh. Pecite ga na maslacu, dok ne dobije finu zlatnu nijansu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U mikrovalnoj minutu kuhajte češnjak.

Dodajte gljive, sok od dva limuna, peršin, vino i sol. Pomiješajte i pokrijte, pa ostavite 3 minute u mikrovalnoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na prepečeni kruh stavite gljive i poslužite uz sok. Po želji dodajte još nasjeckanog češnjaka.

U ovim laganim i finim okusima možete uživati tokom cijele godine dok god su vam gljive dostupne kao namirnica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
bomba
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo