Registracija
Ako imaš Voyo pretplatu, registriraj se istim e-mailom i čitaj net.hr bez oglasa! Saznaj više
Toggle password visibility
Toggle password visibility
Već imaš račun?
Obnovi lozinku
Kuhinja i recepti /

Priprema gljiva: Gljive s tostom i češnjakom

Prije glavnog jela, iznenadite goste s finim, pikantnim predjelom od gljiva, začinjeno s nezaobilaznim češnjakom.

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx

Priprema gljiva:

Koristite kvalitetan kruh. Pecite ga na maslacu, dok ne dobije finu zlatnu nijansu.

U mikrovalnoj minutu kuhajte češnjak.

Dodajte gljive, sok od dva limuna, peršin, vino i sol. Pomiješajte i pokrijte, pa ostavite 3 minute u mikrovalnoj.

Na prepečeni kruh stavite gljive i poslužite uz sok. Po želji dodajte još nasjeckanog češnjaka.

U ovim laganim i finim okusima možete uživati tokom cijele godine dok god su vam gljive dostupne kao namirnica.

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike
Pročitaj i ovo
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Regionalni portali
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike