Flower Walls su najnoviji trend koji je preplavio Instagram: Ova ih je žena proslavila, a evo nekih najposebnijih

Pokrenula je trend koji je potpuno zavladao Instagramom - Flower Walls. A zidovi od cvijeća samo su jedan dio onoga što ova žena zna i može napraviti (uz pomoć svojih kolega kreativaca)

27.9.2017.
14:00
flower_gypsies / instagram
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Mlada poduzetnica Gabriela LaRussa dugo je godina gradila prilično uspješnu marketinšku karijeru, ali je nakon određenog perioda shvatila da je taj posao 'od 9 do 5' jednostavno ne ispunjava onoliko koliko bi htjela. Naravno, bila je uporna, snalažljiva i dovoljno kreativna i hrabra te je pokrenula vlastiti posao, a njena tvrtka Flower Gypsies danas je jedna od najpoznatijih tvrtki na području cvjetnog biznisa i dizajna. A, upravo je Gabriela zaslužna i za onaj prekrasan trend koji sigurno sve češće i češće viđate po Instagramu, Pinterestu i ostalim društvenim mrežama i platformama, a to su Flower Walls (ili, doslovno, zidovi od cvijeća).

Naravno, nije iz njene strasti i ljubavi prema cvijeću i dizajnu odmah nastala tvrka. U početku je, točnije dvije godine, Gabriela u svoje slobodno vrijeme izrađivala cvjetne aranžmane, čije je fotografije zatim objavljivala na društvenim mrežama i na web stranici koju je pokrenula, kako bi privkla pozornost na vlastiti kreativni rad. Pozornost je nakon nekog vremena postajala sve veća, a nakon što je mjesecima skupljala novčana sredstva, u nekom je trenutku jednostavno odlučila iskušati sudbinu. Biti vlastiti šef i raditi po vlastitim pravilima zvučalo joj je najgenijalnije na svijetu, pa čak i po cijenu toga da će joj plaća biti manja nego što joj je bila na uredskom poslu koji je dotad radila.

"Sanjarila sam o tome što bih sve mogla postati i postići i jednostavno sam morala probati"

"Sjedeći za radnim stolom na poslu sanjarila sam o tome što sve mogu postati", ispričala je za Pop Sugar te priznala kako su njeni najbliži, prijatelji i članovi obitelji, u početku mislili da je potpuno poludjela jer planira ostaviti stabilan posao i redovitu plaću kako bi ispunila neki svoj san. No, ona je jednostavno imala osjećaj da se rizik itekako isplati. "Znala sam da će iz mojih ideja na kraju nastati nešto veliko", priča.

Strast za poslom koji radi Gabby i dan danas tjera naprijed, a nakon nekoliko godina, koliko joj je trebalo da svoj posao dovede u neko stabilno stanje, danas stvara profit i zarađuje više nego li je zarađivala na onom 'sigurnom' poslu.

I dalje se redovito žrtvuje zbog posla, ali joj ovoga puta to ne pada previše teško

I dalje se, naravno, žrtvuje za svoj posao - primjerice, svaki dan ustaje u četiri sata ujutro kako bi prva stigla na tržnicu svijeća, jer, ukoliko želi ugrabiti najbolje prilike i dobiti najkvalitetnije proizvode, važno je da bude prva. No, njoj rano ustajanje ne predstavlja bilo kakav problem, jer, onako je, tvrdi, ranoranioc. A i žrtvovati se za nešto vlastito nikome ne predstavlja preveliki problem, pa tako ni njoj.

"Ne postoji ništa ljepšega od mirisa svježeg cvijeća prije nego sunce izađe. To mi je na neki način poput ovisnosti", objašnjava. I tako ranim ustajanjem i činjenicom da na tržnicu gotovo uvijek stigne prva - uvijek uspije ugrabiti najljepše, najšarenije i "najposebnije cvijeće, a takvo cvijeće svaki projekt čini još genijalnijim." Najdraže su joj vrste cvijeća žabnjaci, a uz njih posebno voli još i eukaliptus te zijevalice, od kojih uvijek uspijeva dobiti najposebnije mirise i teksture.

Evo još nekih njenih radova, projekata i prekrasnih aranžmana (oduzet će vam dah)????

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Izdvojeno

Regionalni portali