Priprema:
U lonac stavite 1/4 l vode, cimetov štapić i 50 g šećera. Kad proključa, ostavite da se kuha na slaboj vatri još 5 minuta. Dodajte kavu, neka opet sve prokuha pa uklonite s vatre.
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ostavite da stoji oko 3 minute pa onda procijedite kroz fino sito. Ostavite neka se hladi.
Preostali šećer sameljite u šećer u prahu pa pomiješajte s vanilijinim šećerom. Miksajte sa žumancima sve dok ne dobijete finu kremu. Postavite iznad lonca s vodom i miksajte na pari sve dok ne dobijete gušću kremu.
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Dodajte rum, mlijeko i vrhnje za kavu. Promiješajte, a kad se ohladi, ulijte u stakleni vrč.
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa