Registracija
Ako imaš Voyo pretplatu, registriraj se istim e-mailom i čitaj net.hr bez oglasa! Saznaj više
Toggle password visibility
Toggle password visibility
Već imaš račun?
Obnovi lozinku
Kuhinja i recepti /

Crni rižoto od sipe

Poznati morski glavonožac u kuhinji se priprema pirjanjem, pečenjem u tavi ili na roštilju. Lignje se i nadijevaju i režu na kolutiće.

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx

Očišćenu sipu narežite na manje kolutove. Prilikom čišćenja sipe, izdvojite njeno crnilo i otopite u šalici vode.

U prikladnoj posudi popržite na ulju: nasjeckani luk, peršin i češnjak. Zatim dodajte u posudu narezanu sipu te posolite i popaprite. Komadiće sipe pržite 2 do 3 minute, zatim ulijte malo otopljenog crnila.

Po potrebi dodajte malo vode i promiješajte. Zatim smjesi dodajte rižu i vodu ( ili temeljac ako ste ga pripremili) te kuhate još 12-ak minuta.

Dobar tek!

http://www.tjedni-menu.com/crni-rizoto-od-sipe/

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike
Pročitaj i ovo
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Regionalni portali
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike