Tradicionalno jelo koje ne zahtijeva neke posebne vještine u kuhinji pa je dobar izbor za ručak i za one koji se baš i ne snalaze s namirnicama.
Sastojci:
- 2 nasjeckana luka
- 900 g mljevenog mesa
- 115 ml kečapa
- 2-3 češnja češnjaka
- 3 žlice senfa
- 2 umućena jaja
- 2-3 žlice krušnih mrvica
- sol, papar, peršin
Priprema:
- Zagrijte pećnicu na 180 °C. U zdjeli dobro pomiješajte sve sastojke, najbolje rukama kako bi se dobro sjedinili.
- Soli i papra stavite koliko mislite da će vam odgovarati; obično je dosta veći prstohvat.
- Od ove smjese možete napraviti jednu veliku ili dvije male štruce, kako vam je po volji. Smjesu smjestite u kalup za pečenje i pecite oko sat vremena. Dobar tek!
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa